Vybraný příspěvek

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?

www.GreenSystemsInfo.blogspot.com Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, .. ..no, a kde zde začít..? Napadá mne jedna podstatná z...

čtvrtek 27. února 2020

,, Razítko a paragraf " :


Dej blbci razítko,
vymyslí paragraf.

Dr. Paragraf, dostane li razítko,
vymyslí ,,omezení",
nazve jej ,,zákonem".

Istanbul,
město Turecka..

Je mi opravdu s podivem,
že se v České republice na České ženy a muže někdo zaobírá možností ,,uzákonit" jakoukoli energii spjatou s názvem ,,turkismu", když všichni víme, jak to tam je.
Tedy..v tomto případě tak zvanou ,,Istanbulskou úmluvu".

No, jedna věc je ten ,,papír", tedy vytištěný zákon, úmluva, druhou věcí je, zdali by na ni České ženy braly zřetel, a důsledně na ní, na té úmluvě, ve všech směrech bazírovaly.

Ovšem muži, i ženy, by se dostali do poněkud globálně až schizofrenní situace, která by dalším vývojem vedla k rozbití současného typu společnosti, spolu s přílivem imigrantů ze světa, a spolu s celkem devastujícími proti přírodě na mentality, na duševní zdraví lidí, následky. Přičemž důsledkem toho by pak bylo, že ze současného stavu, kde ještě jakž takž, někde i hojně, jinde míň, funguje ,,lidství", by pod vlivem i nekontrolovatelných možná emočních výbuchů, Lidí..
s i brutalitou, Lidé, muži i ženy, muži i více, museli brát psychofarmatika, a i s mužů některých, kriminalizací. Celkově tedy taková Istanbulská úmluva, z dlouhodobého pohledu, může být dobrou ochranou proti násilnickým případným zvrhlostem na ženách a dívkách ze strany jiných kultur, pro našince muže a ženy ale s naprosto opačnými důsledky, devastujíc kulturu naši, společnost celostně naší. 

Ženy a muži mají povinnost před Bohem spolu jednat čestně, Lidsky, co nejvlídněji, s úctou a s respektem, i bez úmluvy..té. Tam, kde Lidé toto netrénují, tantricky, kde si ,,čučí" většinou do displejů mobilů, počítačů, či na televizi,
mohou zaostávat, dnes zejména i děti takto ve vývoji, na úrovni i takových..zvířátek..poněkud..s mentálním značným propadem. To se následně projeví neschopností komunikovat tak, jak by třeba ženy chtěly, avšak ony neřeší to, že na tom mají právě zde uvedený svůj podíl.

O potřebě tantry v životě píši na blogu 
V plánu tom: ,,A" STVOŘITELE.

Jenže..ono je asi pohodlné si ten blog můj nečíst, a vymýšlet a dělat, v životě
život i devastující, vztahy i devastující, i civilizaci devastující..stále dokola, ,,ptákoviny"..dokud ,,civilizace"ta..homo sapiens..žije, JE.

~~~
** **

~~~