Vybraný příspěvek

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?

www.GreenSystemsInfo.blogspot.com Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, .. ..no, a kde zde začít..? Napadá mne jedna podstatná z...

neděle 9. února 2020

,,Holokaust" Česká republika únor 2020:

Fašistická vláda České republiky provozuje na obyvatelstvu tohoto státu fenomén: ,,otevřeného holokaustu", tedy postupné ,,utýrávání" nacisticko fašistickou legislativou Lidi, jež se stali, z jakéhokoli důvodu ekonomicky slabší, i insolventní. Za normálních okolností, podmínek, vhodných k životu, člověk může, stane li se insolventním, po čase nasbírat síly, a začít splácet své závazky. V České republice politici, političky, už po cca čtvrt století, vyvíjejí značné úsilí, systematicky, o to, aby se Lidé, kteří se stali insolventními, utrápili k smrti, a aby už nikdy nebyli schopni splatit své dluhy, pracovat, bydlet. Jak toho politická sféra, Česká, nacisticko politrucky fašistická dosahuje? Blokuje, prostřednictvím ,,exekutivy"..tedy exekučním zákonem spolu s exekutory s podporou soudů Lidem bankokonta na nulu, klidně i po mnoho let, ze mzdy ustanovili Lidem, že jim ponechávají částku, ze které nepoplatí mnohdy, většinou, ani měsíční nájem, byť i jen například ,,garsoniery". Nutí takto politici, političky, touto jimi ustanovenou legislativou obyvatelstvo ( v současnosti jde o cca 1 milion Českých občanů, občanek, s jejich rodinnými příslušníky, s cca 5 ti miliony exekucemi, jejichž počet meziročně vzrůstá o cca 500 tisíc jich ), aby:
- se jim rozpadaly rodiny
- se museli vystěhovat z bytu, zpravidla na ulici
- nemohli tak mít, tudíž ani zaměstnání, ani podnikat
- byli občané, občanky, tito, kriminalizováni pro i
kvůli tomu všemu například neplacení výživného dětem
- nemohli žít, zpravidla jde o muže,
partnerským životem se ženou
- neměli tudíž ani možnost sexu se ženou
- nemohli tudíž ani plodit, vychovávat děti
- byli coby Lidské trosky po parcích, po ubytovnách, v důsledcích toho všeho i nemocní, pobírající dávky hmotné nouze 3400,- korun na jídlo.., případně i doplatek na bydlení alespoň po i 6 ti mužích pospolu, kteří se neznají, na pokoji, na pokojích ubytoven..
~
~
Toto se, prosím, děje uprostřed Evropy, v 21.století (po Kristu, s ním i vedle sebe), v srdci kontinentů Evropy, světa.
Nacismus, fašismus, holokaust, Český, ..dnes..ten.
~
~
A do toho si můžete přečíst níže uvedený článek v www odkaze z tisku ,,Haló noviny z 8.-9.února 2020, který vystihuje uvažování, smýšlení, poslanců, poslankyň, politiků, političek, vlády České republiky..
..poněkud však, jak píši, jde o smýšlení
FANATICKO NACISTICKO POLITRUCKY FAŠISTICKÉ:
~
http://halonoviny.cz/articles/view/53099727
~
Tedy, ač si obvykle ,,Haló noviny" nekupuji, dnes jsem udělal vyjímku, abych zodpovědně mohl sepsat svou recenzi k uvedenému článku (nejen, též k rádoby ,,politice" České). Stálo mne to 15 korun.
Avšak, vězte, ,,FAŠOUNI TI", že účet, který obdrží Duše Vaše od STVOŘITELE, bude..mnohem, mnohem vyšší.
~~
~~
Chcete, ,,fašo vládo, fašo politici, fašo političky" vyhubit, vyhubovávat, trýznit, takto národ Český? Vězte, že ,,ZADARMO" to, ze strany STVOŘITELE, NEbude !!! Na to vemte JED !!!
~~
~~
Pokud se už konečně rozhodnete, Čeští politici, političky, pro Cestu ,,Lids_kosti" ( ,,Lidskosti" ), pak cesta za úsporou na dávkách vede přes ,,zvýšení nezabavitelného minima exekutorem a insolvenčním správcem" na úroveň, ze které je každý, každá, sto hradit běžný měsíční nájem a důstojně žít, což mi aktuálně vychází na paušální částku, plošně ustanovenou, minimální částky té, ve výši: 39000,-korun ( cca 1560 EUR měsíčně ), s pravidelnou, každoroční, valorizací.
V opačném případě JSTE OSOBNĚ, KAŽDÝ, KAŽDÁ, Z VÁS, POLITICI, POLITIČKY České republiky, PŘED BOHEM, PŘÍMO ODPOVĚDNÍ ZA OSUDY TĚCH UBOŽÁKŮ, OBĚTÍ VAŠICH, I JEJICH RODIN, I TĚCH NENAPLNĚNÝCH, ZA OSUDY JEJICH. A SE VŠEMI DŮSLEDKY PRO DUŠE VAŠE, V ČASE, ZE STRANY STVOŘITELE. Tím si můžete být jisti.
~~
~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~
~~
~~~