Vybraný příspěvek

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?

www.GreenSystemsInfo.blogspot.com Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, .. ..no, a kde zde začít..? Napadá mne jedna podstatná z...

úterý 7. ledna 2020

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?


Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, ..
..no, a kde zde začít..?

Napadá mne jedna podstatná záležitost, na pozadí současného politického dění v České republice..a to, že je zde v parlamentu většina politických stran, které se sice tváří, jako demokratické, jejich stoupenci byli zvoleni v demokratických volbách, avšak, provozují po cca čtvrt století, od prezidenství Václava Klause, dále Miloše Zemana, politiku vůči Českému Lidu FAŠISTICKOU
( podrobnosti uvádím na blogu:
,,www.GoldenFriendOne.blogspot.com )

Česká republika
JE 
SRDCEM 
Evropy i světa.

,,Jak v srdíčku, tak v tělíčku."

Myslíte si, že je možno v takové zemi, ve které je provozován fašismus..ten, se cítit, coby svobodní občané, žijící v míru ?
Je ,,fašismus..ten" Český, mírem ?

A který fašismus je ještě v normě, a který už ne ?
Jistěže FAŠISMUS JE JEN JEDEN.

Který konec Země je menší, nežli druhý, a který je větší ?

Země je JEN JEDNA.

A tak se nelze divit tomu, že pokud v České republice JE PÁCHÁN na Českém obyvatelstvu, autogenocidní podloudně i zákeřnou politikou, legislativou,
A ON, ,,FAŠISMUS,, ten
takto v ČESKU PÁCHÁN JE..

že je i ve světě, po různu, 
jenž to JE NEPŘÍPUSTNÉ !!
..i STVOŘITELI, TOMU PŘEDEVŠÍM.

Tedy vždy je dobré při snahách o řešení záležitostí ,,globálních" 
ZAČÍT, ZAČÍNAT, u SEBE,

DOSTATEČNĚ.

Dnes i s pokračovateli jejich, fašismus ten tiše na Českém obyvatelstvu provozujíc, KSČM, Hnutí Babišovo..tedy babišinec ten.
To z těchto politických stran udělalo politické subjekty ,,zločinné", které musejí, má li být řeč o České republice jako o zemi demokratické, opustit politickou scénu. A dle principu spravedlnosti ti z nich, kdož mají ,,fašismus ten" na svědomí, mají být postaveni před trestní soud za provozování fašismu.

Pokud k tomu, o čem zde píši, není, a nebude, společenská, vůle, pokud tento zločin na Českém Lidu post sametový, trvající doposud, nebude podle spravedlnosti pozemských zákonů náležitě, důsledně, řešen, vyřešen, není možno se domnívat, že Českou republiku a její obyvatelstvo,  mohou čekat lepší, kvalitativně, časy. Spíše v takovém případě lze očekávat ještě zhoršení, a to s progresivním se v čase stupňováním, i s přesahem do EU, světa, vyeskalování zlovůle té, světa, ,,fašismu", dokud se s ním, s tímto fenoménem, na nejrůznějších úrovních, včetně i žel konfliktů válečně teroristických, Lidé, Lid, Lidstvo, DŮSLEDNĚ nevypořádá.
Tak už to chodívá.

Jsem rád za aktivity občanské iniciativy
spolku www.milionchvilek.cz
a jsem také přesvědčený o tom,
že to, o čem zde píši, je nutno zohlednit i při těchto aktivách, aby nevyšuměly do ztracena, ale aby se Česká politika pohnula směrem smysluplným, tedy z politiky autogenocidní vůči Českému obyvatelstvu, na politiku
ku kvalitě ,,PRO ŽIVOT" mu..NÁM.


A buďte, Lidé, velmi obezřetní ve volbách, komu dáváte svůj volební hlas.

Říkává se, že v demokracii se neříká, neradí, kdo má koho volit.

Já toto porušuji. A moje doporučení naleznete na blogu výše uvedeném.

Není možné nechat Český národ nadále oblbovat politrucko i pro Putinovsko Čínsko fašisticko nastavenými politickými subjekty, které byly už za tím účelem, s tímž Duchem svých zakladatelů, založeny, a tudíž se od nich nedá očekávat nic jiného, o čemž svědčí skutečnost, že moje slova ignorují bez nápravy věcí, a to i přesto, že jim, vládám, i uplynulým, po různu o problematice píši od roku 2012.
Tedy jde z jejich strany o vědomé jednání, o vědomé, záměrné, provozování legislativou, 
,,fašismu" 
na Českém obyvatelstvu.

~ Jiří Pelíšek ~
~~~