Vybraný příspěvek

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?

www.GreenSystemsInfo.blogspot.com Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, .. ..no, a kde zde začít..? Napadá mne jedna podstatná z...

neděle 12. ledna 2020

Vůči Lidu jeden z fašistických ,,vypískanců v ofsajdu nám NEbude s nenávistí v obličeji v televizi říkat, Babišů, co je nenávist, co je ,,čára" !! Odpálíš z politiky České, jako odpálí Válková, Miloš Zeman s potupou svou hry své životní fašistické vůči Lidu..a za mne tedy: povídat si s Tebou, ani se žádným z fašistů vůči Lidu parlamentně vládních, politických, opravdu potřebu už NEmám. V roce 2013 jsi chvilku vypadal seriozně, nežli jsi mi podal tu svou..uplavanou ruku..a víc jsi pro národ nehnul prstem. Spletl jsi si dveře. Tady jsi v ČESKU, tedy ve sférách NEBES, NE u Tebe doma v pekle. Kapišto ??.. Trestní oznámení o fašismu tom.. bylo včera podáno. Nazdárek, bazárek. Bezpečnostní složky státu nechť, prosím, zústávají na straně Lidu !! Trvale !! Pozbyl jsi Babiši, důvěry Lidu, té mojí už dávno. Nejsi před Bohem kompetentní být v jakékoli státní funkci, protože si z toho děláš jednu velkou giga trafiku, navíc s rozcapeností autoritářského mafia gaunera. Skončils ve funkci, před Bohem, a je jen otázkou času, než vypadneš z politiky České zcela.**Jiří Pelíšek (**Jesus of Nazareth**,*nyní z Prahy* ) || || iROZHLAS - spolehlivé a rychlé zprávy :