Vybraný příspěvek

,,Hvězdička nebo křížek" ? ,,Cibule nebo pistole" ? ,,ŽIVOT, ZDRAVÍ nebo zmírání..i po parcích, v lesích, národa Českého ?

www.GreenSystemsInfo.blogspot.com Zdravím tímto zde srdečně Vás všechny, .. ..no, a kde zde začít..? Napadá mne jedna podstatná z...

úterý 18. února 2020

Hele, ODSáci..byli, a jste to Vy, spolu s celou parlamentní politickou garniturou souputníků po čtvrt století pospolu si jdoucí, dnes spolu s Babišincem, historicky pod vedením Václava Klause a Miloše Zemana, kdož má, máte, na svědomí ,,fašismus, nacismus" o kterém píši na: www.GoldenFriendOne.blogspot.com, také na: www.OkoBozi.blogspot.com. Je to s Vámi stále, blbouni, dokola..la,la,la.. Tak zmlkněte, a opusťte, garnituro ta, parlament. Lid Český, a jeho zájmy, humanitu, sociálno pro důstojný život, přehlížíte ve stylu nacisticko fašistické politiky po celou dobu od roku 1989, šmejdsky. Nechť vládnoucí stranou jsou Piráti, v parlamentu noví, kteří s ,,nacismem, fašismem", tím, NEmají NIC společného, jelikož jsou v parlamentní politice noví.. viz úvodník mého blogu GoldenFriendOne.blogspot.com.. A pokud se Vysegrád změnil, a mění, v podobiznu ,,nacismu, fašismu", což lze vypozorovat i ve veřejnoprávních médiích, a soudech například Českých jak se rozepisuji na jiném místě blogu, je zapotřebí na to nejen upozorňovat, ale aktéry ty, fašisty, nacisty, si v tom libující, prostě a jednoduše personálně VYMĚNIT za lidi, chovající úctu ke slovu úcta, Láska Boží, humanismus, Lidskoprávno, spravedlnost Boží, pravda, ochrana zdraví, života, Lidské důstojnosti, Lidství, křesťanských hodnot, a i ekumenicky těch hodnot, s křesťanstvím pozitivně, v Duchu předchozích, rezonujícími. || || Milion chvilek to přehnal, zní z ODS - Novinky.cz || Moje poznámka: pokud něco spolek Milionchvilek.cz přehnal, tak je to slepá ochrana veřejnoprávních médií v ČR, bez přihlížení k faktu, že například v ČRo se tamní moderátoři, moderátorky, režie a spol. mnozí, stali kartelově sektou, praktikující skrytý temný okultismus, mající za cíl oponenta ,,fašismu, nasismu", tak ničit, nejlíp tak na zdraví vydeptávat, vydeptat, i v propojení na další síly fašismu, nacismu..okultismu sektářského toho tak, ničící, spolurujnující, Lid Český, národ, a že se o fašismu, nacismu, tom, v ČR, o podstatě jeho, tedy o ,,nezabavitelné částce exekutorem i insolvenčním správcem" spolek Milionchvilek, stejně jako ta média, nikde nezmiňují, byť jde o naprosto ,,KLÍČOVOU" záležitost pro ukončení fašismu, nacismu toho v České republice, jelikož bez navýšení této minimální nezabavitelné částky na 39 tisíc korun měsíčně zde má, prožívá, napostulovaný politiky, Lid Český, zadlužený, s každoročním navýšením počtu exekucí o cca 500 tisíc jich, s 5ti miliony jich vedenými aktuálně, HOLOKAUST, ZPARALYZOVANÝ TAK STÁT, i budoucí už dnes generace, i ty z ,,nenarozených kvůli tomu všemu, Českých dětí !!" ..**viz www odkaz níže: